Inred med naturens egna mästerverk

2 stycken affischer med motiv av blå agater

Vi människor hittar på nya tokiga saker och tillverkar diverse småprylar som blir till heta flugor i några veckor. Ett exempel är fidget spinnern som fortfarande härjar i alla möjliga skepnader på marknaden. Mitt bland den prylhysteri som råder är det lätt att vi glömmer bort de mästerverk som naturen har att erbjuda. Ta dig ut på åker, till skog och till strand för att känna moder jords vilsamma puls. Och när du kommer hem, redo för en god kopp choklad och en smörgås, kan du njuta av vackra motiv av agatstenar. Vi har tagit fram en rad olika affischer med agater i rosa, havsblått, mörkblått, grönt och rosagult. Här kommer några stycken!

2 stycken affischer med motiv av blå agater

Dessa underbara havsblå agater för tankarna till brusande hav och stillsam is. Här ser du motiven ovanför en läcker pinnsoffa, men de gör sig också riktigt bra i badrummet eller för att skapa ro i sovrummet.

2 stycken affischer med motiv av gröna agatstenar

Grönt är såväl skönt som rogivande, och vart vill man helst av allt få lugn och ro? I sovrummet förstås! Här matchar vi våra fina gröna agater med ett ljust växt- och bladmönster på sänggaveln samt några levande, gräsgröna krukväxter. Känslan blir både avslappnad och pigg/ungdomlig på en och samma gång.

3 stycken tavlor med agatmotiv ovanför ett bord och en stol

Det här mysiga stillebenet hade kunnat vara väääldigt rosa, men bryts istället av med mörkblått från den vackra postern i mitten. Till vänster ser du en närbild av en rosa agat som har skapats i flera lager under en väldans massa år och till höger ser du samma agat i ett utzoomat utförande. Det skarpa rosa nära stenens yta återfinns i den friska blombuketten på bordet och de vita ramarna smälter fint ihop med ljusen, de vita blommorna och stolen. Vi älskar hur den kristalliserade insidan på de blå agatstenarna får träda fram.

Besök gärna vår shop för andra fina miljöbilder samt priser på postersarna. Eftersom de finns i såväl små som stora storlekar börjar prisstegen på 19 kr för en liten och söt print.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*