Skamfrälsta är vi allihopa

En rosa och en vit poster med citat från Skam

Har du inte själv fastnat för den norska succéserien så gissar vi på att du säkert känner någon som bara älskar den. Det är för dessa fan vi har tagit fram en massa söta posters med Skam-citat! Här kommer två miljöbilder som visar hur du kan matcha de pastellfärgade och svartvita designerna.

En rosa och en vit poster med citat från Skam

Alt er Love i rosa tillsammans med Du er ikke alene i svart och vitt. De enkla motiven har satts i tunna, svarta ramar och färgerna på de två bakgrunderna fångas upp i de rosa blommorna, det vita möblemanget samt den vita bordsdekorationen.

En blå och en rosa affisch med citat från Skam

Det är roligt att testa olika affischer i en och samma miljö. Här har vi Drittsekk i ljusblått tillsammans med Kodder du med meg? i pastellrosa. Även här har vi valt tunna ramar som följer det avskalade temat. Den rosa postern matchas på samma sätt som i bild 1 med blommorna medan den blå blir ett utstickande inslag som gör stillebenet lite mer spännande.

Vilket är ditt favoritcitat från Skam? Är det någon av karaktärerna som du gillar extra mycket? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*