Variera svart och vitt som ett riktigt proffs!

Svartvit affisch med motiv av en elefantunge

Vi blir förstås alltid glada när vi hittar våra posters här och där i sociala medier. Extra förtjusta blir vi när vi ser hur fina motiven gör sig även i andra miljöer än vad vi brukar visa upp dem i. En av alla er som är så duktiga på att komponera ihop en mysig och iögonfallande interiör med tavlor, prydnadsföremål och växter är @balancebysandra på instagram. Ett enkelt sätt att få till en snygg vägg är som vi så ofta nämner att använda sig av svartvita posters i olika utföranden. Om du gillar fotokonst, grafiskt, typografiskt eller illustrationer spelar ingen roll, se bara till att kombinera de bilder som funkar bra tillsammans. Ofta kan du faktiskt köra på alla nämnda typer och ändå få en fin helhet i rummet.

Här har Sandra till exempel satt ett av våra sötaste svartvita fotomotiv i en posterhängare och valt att matcha med naturnära detaljer som på olika sätt har piffats till. Titta på den fina stora kotten som har spraymålats i en silvrig nyans som matchar den grå elefanten!

Svartvit affisch med motiv av en elefantunge

En annan populär svartvit poster är det här tjusiga porträttet föreställande ett kvinnoansikte. Influencern kombinerar motivet med samma silverfärgade kotte, vitt porslin i olika former samt diverse prydnadsföremål i genomskinligt glas och svart.

Porträtt av ett kvinnoansikte i svartvitt

Slutligen en botanisk plansch i svartvitt som går precis lika bra ihop med många av de prydnader som användes till ovanstående bild. Som sagt, svart och vitt kan kombineras lite hur som helst.

Svartvit botanisk plansch föreställande en hortensia

Planscherna heter Baby Elephant, Pretty Anne och Honey Honey och du finner dem alla i vår kategori med svartvita affischer.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*