En fantastisk nyhet – Lil Davinci teckningsram!

Idag finns det så otroligt många roliga grejer som man kan njuta av! Det kommer fler och fler spännande produkter hela tiden, där Lil Davinci Teckningsram är en av de bästa, enligt oss! Vi är såklart alltid snabba på att ta hem det senaste, så är det så att det är coola, snygga, stilrena, praktiska ramar du är ute efter så har du hamnat exakt rätt! Vi har det du behöver och mycket mer därtill!

Just denna lilla goding, alltså Lil Davinci Teckningsram, är en riktig favorit både bland oss och bland många föräldrar i detta avlånga land! Har du inte en sådan här hemma för barnens teckningar ännu så är det definitivt dags att skaffa en! Här kan du samla barnens teckningar på ett smart och snyggt sätt som gör att alla andra ramar framstår som medeltida i sin design!

Lil Davinci Tecknings  ram fungerar som så att den först och främst har plats för hela 50 teckningar! Detta innebär att man under 50 dagar kan ha det kul med sitt barn och låta hen måla en teckning om dagen som ni sedan sätter i ramen. Detta gör att det blir skapande i hemmet och det blir naturligtvis också så att din knodd blir mäkta stolt då det är nya konstverk som placeras på väggen varje dag. Kan ni tänka er en smartare uppfinning för just barnteckningar? Vi kan det i alla fall inte! Vi älskar dessa ramar!

Dessa ramar passar överallt i hemmet, så man kan ha dem både i barnens rum, i köket, i hallen, i sovrummet, you name it! Då det är så att motivet kommer att bero på egna skills så blir det ju perfekt då det kommer att vara en fin bild, oavsett vilken man väljer! Det finns ju ingen som inte vill ha kidsens teckningar på väggen, eller hur?

Flera användningsområden

Det finns även andra användningsområden för dessa ramar. Man kan bland annat använda dem för sådana motiv som man printar ut, motiv man hittar i tidningar eller liknande. Kanske ritar du lite själv ibland? Varför inte köpa en Lil Davinci Teckningsram åt dig själv? Det finns inga regler för hur denna roliga ram ska användas, utan det är bara du som sätter gränserna! Vårt tips? Kör på gränslöshet i detta fall, det är Lil Davinci Teckningsram värd!

Vi har denna ram i fler olika modeller och storlekar, så det är inte nödvändigtvis stora teckningar på A4-ark som passar med ramen. Det funkar precis lika bra med A3 och dessutom har vi Lil Davinci Teckningsram i både svart, vitt och i trä!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*