Du har väl inte glömt din student?

Att det är studenttider har väl ingen missat, det sjungs om studentens lyckliga dag, kastas studentmössor och sjungs (eller skrålas snarare) från olika studentflak och bilar. I vårt avlånga land tar man studenten på lite olika dagar, och har du en student hemma som bara väntar på att få springa ut i friheten, men till din fasa upptäcker att du missat att fixa studentskylten?!

Drabbas inte av panik (om du nu gjorde det 🙂 ) för det finns fortfarande möjlighet att fixa en fin studentskylt! Du kan gå in i någon av våra butiker, eller beställa den direkt här. Det finns många fina skyltar att välja mellan, du laddar bara upp din bild och skriver in studentens namn och klass.

Normalt tar det 3-5 arbetsdagar innan du får ditt studentplakat, men är du sent ute så skriv en kommentar till din order så gör vi allt vi kan för att fixa det! (Kan vi mot förmodan inte lösa det i tid så kontaktar vi dig såklart omgående.)

Student

När du beställer din studentskylt, passa på att kolla in annat kul till studenten! Vad sägs om en charmig hund att hänga kring studentens hals? Den har dessutom ett band som man kan öppna med kardborre så att man slipper trä den över huvudet på studenten, man bara knäpper i nacken. Och så finns det förstås ballonger, visselpipor och en inramad bild av din studentskylt i A4-format! Vi kan även fixa en snygg studentbanderoll!

Grattis och lycka till i framtiden alla studenter!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*