Nya spännande motiv från LO Art Design

Vi har äntligen fått möjligheten att ta in de senaste motiven från designer Linda Ohlson, kreatören bakom LO Art Design. LO Art Design skapar unika kombinationer med hjälp av kamera, fantasi och Photoshop. Alla bilder printas i Sverige på ett obestruket papper av högsta kvalité. De nya planscherna går helt i svart och vitt och som vanligt blandas sobra fotografier med fascinerande sådana som placerar sig en bra bit utanför boxen.


Dessa 6 planscher och en rad andra hittar du i vår kategori där vi har samlat allt fint från LO Art Design. Eftersom vi är nyfikna av oss och gärna lär känna våra posterleverantörer såg vi till att knipa en liten intervju med Linda Ohlson i Göteborg. Enjoy!

Om Linda Ohlson, kreatören bakom motiven.

– Vad är utmärkande för din konst? 
I en otrygg värld vill jag förmedla lite magi, den finns alltid där bara vi tittar tillräckligt noga. Jag har svårt för att placera mig i bara ett fack. Ena dagen fotograferar jag ett porträtt, nästa dag får jag en idé som leder till att en Isbjörn och en panda åker luftballong. Det är det jag älskar med det jag gör. Allting kan hända! Det är bara tiden som sätter gränser.

– Vad är bakgrunden till LO Art Design?
Fotografering har alltid varit mitt största intresse och min första kamera fick jag när jag var tio år. Vid sidan av mitt fotograferande har jag alltid sökt efter ett sätt att uttrycka mig, att ge utlopp för min kreativitet. I den digitala bildbehandlingen hittade jag till slut rätt. Där kan jag kombinera mitt stora intresse för fotografering med min fantasi och önskan att skapa visuella kombinationer som är omöjliga enbart med kameran. För drygt ett år sedan tog jag steget och en dröm blev verklighet när jag startade upp LO Art Design.

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*