En massa fina flaggor!

Finsk flagga ovanför vit pinnsoffa

Flaggors utseenden kan kännas rätt så uppenbara och inte direkt locka till att använda i inredning. Vi är helt enkelt så vana att de mest används till flaggstänger eller tas fram inför nationaldagar. Det vill vi såklart ändra på så vi har tagit fram ett gäng snygga flaggposters som du kan rama in och hänga på väggen! De ståtliga fanorna går i de korrekta färgerna och håller de rätta proportionerna. Alla motiv är tryckta mot vit bakgrund och det finns inga linjer vilket gör dem mer eller mindre minimalistiska.

Finsk flagga ovanför vit pinnsoffa

Här har vi till exempel den fina finlandsflaggan helt utan svarta linjer. Motivet är cleant och avskalat vilket gör att det passar bra till dig som gillar att inreda enkelt och snyggt.

Norska flaggan ovanför en grå säng

Sov under flaggan som hör till ditt älskade hemland! På bilden ser du den fina norska flaggan inuti en svart, tunn ram. Den vita bakgrunden matchas med en svart ram om du vill ha en symmetrisk känsla och en vit ram om du vill att flaggan ska hamna extra mycket i fokus.

Frankrikes flagga ovanför en uppsättning köksmöbler

Bon appetit! Är Frankrike dina drömmars land eller har du helt enkelt fastnat för det franska köket? Varför inte låta den enkla franska flaggan utgöra en fin kökstavla? Häng den ovanför matbordet (i stående eller liggande position, men visst är den stående varianten lite extra spännande att se på!) och avnjut baguetter, ostar och kanske en och annan snigel på franskt vis!

Det var 3 av våra fina flaggaffischer och exempel på hur du kan hänga upp dem. Om du är nyfiken på våra andra flaggor är det bara att surfa in i shoppen. Där hittar du också bland annat USA:s flagga, Sveriges, Thailands och Australiens!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*