Stilrena nyheter till barnrummet

Barnposters Pingvin och Panda

Det bästa med att inreda ett barnrum är att du kan kombinera nästan vilka färger som helst (och hur många färger som helst) och ändå få ett snyggt resultat. Det är ju ofta en glad atmosfär som uppmuntrar till lek som man är ute efter, eller hur? Hur som helst bryts fina färger snyggt av med enstaka detaljer i svart och vitt. Idag presenterar vi 4 stycken enkla, rena och ändå sockersöta barnplanscher som passar galant till detta.

Först ut är våra posters Panda och Pingvin som blir jättefina inuti silverfärgade ramar. De näpna djuransiktena är enkla att känna igen för den lilla som är i full fart med att lära sig världens alla spännande djur. Se här hur det orangea i pingvinens näbb återfinns i den färgglada kudden i fåtöljen.

Barnposters Pingvin och Panda

Sedan kommer våra två tröttmössor Sleeping Beauty I och Sleeping Beauty II, som med sin enkla design är behagliga att se på. Fördelen med svartvita, rena motiv är att de funkar lika bra mot en mönstrad och färgstark tapet som mot en enfärgad.

Posters med barnmotiv i form av slutna ögon samt slutna ögon och en gäspande mun

Alla dessa planscher hittar du från 19 kr i vår kategori för Barntavlor. Eftersom vi trycker dem själva kan vi erbjuda en massa olika format att välja mellan. Ofta visar vi ju upp våra planscher i mellanstora format men det kan också vara riktigt fint att antingen kombinera flera små printar i en tavelgrupp eller enstaka riktigt stora som kan ge samma effekt som en fondvägg.

Det var några av våra dekorativa nyheter som du enkelt piffar upp barnens rum med. Vi önskar dig en härlig helg som förhoppningsvis medför sol och värme!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*